Ponudba

Cenik sob

S klikom na izbrano enoto se vam bo prikazalo okno z večimi informacijami.

Enoposteljna soba(cena/ sobo/ noč)32,5 €

Studio za 1 osebo(cena/ sobo/ noč)35 €

Dvoposteljna soba (zakonska postelja)(cena/ sobo/ noč)40 €

Studio za 2 osebi(cena/ sobo/ noč)45 €

Studio za 3 osebe(cena/ sobo/ noč)62.50 €

Studio za 4-5 oseb(cena/ sobo/ noč)75 €

Večji studio za 4-5 oseb(cena/ sobo/ noč)75 €

Večji studio za 4-5 oseb(cena/ sobo/ noč)92,5 €

Osemposteljni apartma(cena/ sobo/ noč)133 €

Dodatno ležišče*(cena/ sobo/ noč)15 €

Zajtrk(na dan)3,5 €

Doplačilo za hišne ljubljenčke10 €

*Dodatno ležišče je primerno za otroke do 10 let.

Cenik velja od 29. 06. 2021 do preklica. Cene iz cenika veljajo v primeru neposredne rezervacije do 19:00.

Cene so v valuti evro, z vračunanim DDV-jem.

Obvezni strošek za plačilo sta turistična in promocijska taksa.

V zajtrk sta vključena dva ameriška toasta s šunko in sirom, sok in kava ali čaj.

Najem sobe - samski dom

Zaradi bližine novomeških podjetniških veljakov, kot so podjetje Krka, Revoz, TPV, Adria, Novak… smo na Podbevškovi ulici 9 odlično locirana nastanitev v obliki samskega doma. Podjetje Revoz d. d. ter TPV d. o. o. sta od nas oddaljena le 1,5 kilometra, okoli 3 kilometre pa sta oddaljena Krka d. d. ter Adria Mobil d. o. o. Tako se naši stanovalci na delo odpravljajo kar peš. Gre za prenovljena stanovanja, vsak najemnik ima svoje ležišče, omaro, skupaj z dvema sostanovalcema pa si deli prostorno kopalnico s toaleto in tušem, kuhinjo in jedilnico. Vsaka soba vsebuje tudi kabelsko televizijo s sodobnim LED zaslonom.

Stanovanja so prostorna ter sončna, s prenovljenim sistemom za ogrevanje ter hlajenje. Mesečno v vsakem stanovanju izvedemo čiščenje ter menjavo celotne posteljnine. Poleg tega je v najemnino vštet tudi širokopasovni brezžični internet ter parkirno mesto. V ceno mesečnega najema so všteti stroški elektrike, vode, ogrevanja ter strošek dohodnine in stavbnega zemljišča.

V kolikor želite več informacij, pokličite na tel. 051 617 700. Ponujamo tudi možnost ogleda stanovanj.

Najem enoposteljne sobe - samski dom

Stanovanjska hiša na naslovu Podbevškova ulica 8 je bila v celoti adaptirana konec leta 2020.
Vsak stanovalec ima svojo sobo z zaklenjenimi vrati, katera vsebuje posteljo, omare, mizo in stole, s 4 ostalimi stanovalci pa si bi v nadstropju delili kuhinjo (vsako stanovanje ima svoj delovni pult), kopalnico (4 tuši) in sanitarije (4 toalete).
V ceno so vključeni stroški elektrike, vode, gretja, brezžični internet, mesečna menjava posteljnine, mesečno čiščenje skupnih prostorov, parkirno mesto, dohodnina in stavbno zemljišče.
V kolikor želite več informacij ali ogled, prosim pokličite na tel. 051 617 700.

Mesečni najem stanovanja

V naši nastanitvi ponujamo možnost daljšega najema stanovanj. Slednje lahko najamete sami, v paru, ponujamo stanovanja za tri, štiri osebe ter družinska stanovanja za pet, šest ali osem oseb. Zaradi odlične lokacije, pri nas stanovanja najemajo tudi podjetja, za svoje zaposlene ali poslovne partnerje.

Podjetje Revoz d. d. ter TPV d. o. o. sta od nas oddaljena le 1,5 kilometra, okoli 3 kilometre pa sta oddaljena Krka d. d. ter Adria Mobil d. o. o. Tako se naši stanovalci na delo odpravljajo kar peš. Gre za prenovljena stanovanja, ki vsebujejo željeno število ležišč, omar, prostorno kopalnico s toaleto ter tušem, oz. kadjo, kuhinjo ter jedilnico. Vsako stanovanje vsebuje tudi kabelsko televizijo s sodobnim LED zaslonom. Stanovanja so prostorna ter sončna, s prenovljenim sistemom za ogrevanje ter hlajenje. V ceno mesečnega najema so všteti vsi stroški elektrike, vode ter ogrevanja. Mesečno v vsakem stanovanju izvedemo čiščenje ter menjavo celotne posteljnine. Poleg tega je v najemnino vštet tudi širokopasovni brezžični internet ter parkirno mesto.

V kolikor želite več informacij, pokličite na tel. 051 617 700. Ponujamo tudi možnost ogleda stanovanj.

Rezervirajte izbrano nastanitev že danes! Kontaktirajte nas.